25.03.2019  |  Interior  |  Branschnytt

Rebel Walls i samarbete med H&M Home

Lanserar två tapeter i begränsad upplaga.

Det Boråsbaserade tapetföretaget Rebel Walls lanserar nu ett designsamarbete med H&M Home. Samarbetet inkluderar två tapeter, Desert Flower och Desert Flower Pink, som kommer att finnas tillgängliga under en begränsad period i H&M Homes konceptbutiker runtom i Europa samt på rebelwalls.com. Tapeterna har ett färgstarkt mönster med blommor ur proteasläktet mot en crèmefärgad respektive rosa bakgrund. Det exotiska mönstret återfinns även på andra produkter ur H&M Homes vårkollektion. I konceptbutikerna kommer dessutom ett kompletterande sortiment av tapeter från Rebel Walls att finnas till försäljning.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.