04.09.2019  |  Interior  |  Textil

Robusta romber

Woud lanserar ny serie mattor.

Rombo är namnet på en ny serie mattor designad av Marie-Louise Rosholm från Studio MLR för det danska designvarumärket Woud. Men en kombination av ull och jute får Rombo-serien en robust yta. Den vävda konstruktionen med två färger skapar ett karakteristiskt mönster med små romber, därav seriens namn. Mattornas kanter avslutas med ränder, som på ett elegant sätt skapar en kontrast mellan färger och mönster. Rombo kommer som en liten matta i mossgrönt, en större modell i grått samt en löpare i en roströd färg.

www.woud.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.