29.07.2019  |  Interior  |  Textil

Shyness Interior lanserar skräddarsydda gardinlängder

Utökar sitt tjänsteutbud för slutkund och butik.

Det svenska textilföretaget Shyness Interior lanserar under sommaren skräddarsydda gardinlängder i sitt tjänsteutbud. Gardinerna sys upp hos företagets sömmerska i Göteborg, efter önskemål om tyg och längd från kund som köper varumärkets tyger. Beställning sker via Shyness Interiors hemsida. Tjänsten erbjuds både för slutkund och för butik. Till hösten kommer fler modeller och mönster att adderas till valmöjligheterna.

”Vi upplever att fler och fler efterfrågar sömnad. Samtidigt är det viktigt att leverera en vara som kunden vill ha kvar länge. Baserat på detta har tjänsten med skräddarsydda gardiner utformats”, säger Anna Bilén, ägare och grundare av Shyness Interior.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.