02.01.2020  |  Furniture  |  Branschnytt

Sjuttio år av svensk design

Designutställning på möbelmässan.

Stockholm Furniture & Light Fair som genomförs för sjuttionde gången i februari har låtit designskribenten Dan Gordan kurera en utställning med svensk inredningsdesign från 1950- till 2010-talet. De sju decennierna sedan starten har fått varsin avdelning i utställningen med utvalda möbler, lampor och textilier.

”Jag har blandat välkända, mindre kända och kommande klassiker som alla fortfarande finns i produktion. I den sista avdelningen, 2010-talsrummet, har jag valt ut några förhoppningsvis blivande klassiker”, säger Dan Gordan.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.