22.11.2021  |  Furniture  |  Design

Stadig sits i baren

Northern lanserar Treble bar stool

Treble Bar Stool är den senaste sittmöbeln från norska Northern. Den välbalanserade barstolen är designad av den flerfaldigt prisbelönta tyska formgivaren Mark Braun, som tidigare designat bland annat lampserien Bell för företaget. 

”Grundidén med Treble Bar Stool var att skapa bekväma och lättillgängliga sittplatser där det behövs. Oavsett om det är hemma i köket eller vardagsrummet, eller på hotell, restauranger eller i barer, så vill människor omges av unika produkter som är långlivade, smarta och har en inre skönhet”, säger han.

Den pulverlackerade stålramen finns i antingen vitt eller svart, medan den runda sitsen går att få i fyra utföranden: naturlig ljus oljad ek, svartmålad ek eller klädd i antingen svart eller brunt exklusivt läder från den danska läderspecialisten Sørensen. 

northern.no

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.