02.01.2020  |  Interior  |  Accessories

Stilrena dofter för ditt hem

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Ipuro är en av Europas ledande varumärken för dekorativa rumsdofter.

Vi på House of Månsson presenterar ett nytt varumärke i vår familj - Ipuro. Ipuro som grundades 2004 är en av Europas ledande varumärken för dekorativa rumsdofter. Ipuro har revolutionerat marknaden genom att blanda ett urval av väldigt fina dofter i fina estetiska designade produktförpackningar. Doftparfymerna är från Grasse i Frankrike och produkterna är producerade i Italien. 

Stilrena och subtila doftljus och doftstickor med minimalistisk design som passar perfekt in på den skandinaviska marknaden. Ipuro har nio underbara dofter i kollektionen Classic, samt fyra dofter i kollektionen Exclusive och två Limited Edition's.  

Ni hittar House of Månsson på vårens mässor

Formex Monter AG:54, Oslo Design Fair Monter D02:13

Mer från House of Månsson

House of Månsson

www.houseofmansson.com

House of Månsson är familjeföretaget som värdesätter det personliga mötet och god service. Sedan starten 1992 har vi skapat många fina kontakter och sätter stort värde i varje relation. Vi sätter största vikt till det personliga och vill att våra kunder ska känna sig välkomna och omhändertagna. Vi har under 20…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.