21.11.2018  |  Furniture  |  Design

En stol för alla rum

Atelier Chair skapades för nya Nationalmuseum.

Den nya stolen Atelier Chair från finska Artek skapades för Nationalmuseum i Stockholm som nyöppnade i oktober efter drygt fem års ombyggnationer. Stolen står nu i museets restaurang och auditorium, men den nätta och eleganta designen fungerar lika bra i hemmiljö. För formgivningen står designkontoret TAF Studio, Gabriella Gustafsson och Mattias Ståhlbom, som också varit inredningsarkitekter för restaurangen.

www.artek.fi

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.