26.11.2019  |  Interior  |  Belysning

Takbelysning med textil känsla

Johan Carpner designar för Konsthantverk.

Klyfta är en ny taklampa från Konsthantverk, i design av Johan Carpner. Lampans form har fått sin inspiration från svensk funktionalism och klassiska europeiska paradvåningar. I arbetet med formgivningen hittade Johan en glob med det ”textila” uttryck han sökte i glaset, som var blåst på Rosdala glasbruk, som ägs av Konsthantverk. Klyfta finns i fyra varianter, takkrona med sex glober samt tre pendlande glasglober, i olika storlekar.

www.konsthantverk.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.