04.10.2022  |  Dining  |  Textil

Textil för uttrycksfulla dukningar

Markslöjd lanserar ny kollektion av Ann Ringstrand

För två år sedan lanserade Markslöjd Interiör den första kollektionen hemtextil tillsammans med designern Ann Ringstrand, som bland annat grundat modemärket Hope. I höst utvecklas samarbetet med en kollektion för det dukade bordet i bomull, hampa och linne.

”Idag är hemmet inte bara inomhus utan har förlängts utomhus i uterum, trädgårdar och på campingäventyr. Dessa nya beteenden inspirerar inte bara till mer uttrycksfulla dukningar utan även även mobila dukningar som skapar trivsel”, säger Ann Ringstrand.

www.markslöjd.com

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.