01.07.2020  |  Furniture  |  Design

Tiden flyger i gott sällskap

Umage introducerar matbordsstol som ny produktkategori.

Med ambitionen att utveckla möbler som håller länge kan den nya polstrade stolen från Umage skräddarsys i sin design. Man kan välja mellan textiler i sex olika färger till sitsen, samt ben i mässing, krom eller svart stål. Stolen har fått namnet Time Flies. Den är designad för att säkerställa hög komfort och avlastning för ryggen, oavsett vilken position man sitter i. ”Stolens anatomiska form har formgetts för att anpassa sig efter kroppen, oberoende av om du lutar dig avslappnat tillbaka eller sitter med en mer upprätt hållning”, säger Jonas Søndergaard, in-house designer hos Umage.

www.umage.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.