22.09.2022  |  Interior  |  Accessories

Tidlösa bordssmycken

Hilke Collection i designsamarbete med Hanna Wessman

Hilke Collection är ett svenskt varumärke skapat av entreprenören Giovanna Hilke 2015. Nu lanserar företaget de tidlösa ljusstakarna Basso och Alto Basso i samarbete med formgivaren Hanna Wessman.

”Hanna Wessman är en superwoman i mina ögon. En genuin själ med en otrolig känsla för design. Samarbetet med Hanna har varit utvecklande, roligt och givande. Förutom att vi har tagit fram fantastiskt fina produkter vars design består över tid, har vi även fått en fin vänskap längs vägen”, berättar Giovanna Hilke.

Basso är en lägre ljusstake tillverkad i mässing och Alto Basso, som är tillverkad i Sverige, har ett skaft i oljad ek med fot och ljushållare i mässing.

www.hilkecollection.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.