08.03.2019  |  Dining  |  Tabletop

Vårkänslor från porslinsfabriken

Villeroy & Boch lanserar påskservisen Colourful Spring.

Villeroy & Bochs nya vår- och påskservis Colourful Spring har ett vackert mönster med snödroppar, fjärilar och en smal blekgrön kant på klassiskt vitt porslin. Färgskalan är utvald för att matcha färgerna Lemon Pie, Winter Sky och Berry Fantasy från serien Colourful Life. Servisen har ett brett utbud av dukningsföremål, med bland annat tallrikar, koppar, burkar, en äggkopp, ett kakfat, en värmeljushållare samt en vas.

www.villeroy-boch.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.