15.05.2020  |  Interior  |  Accessories

Vackert i läder

Hantverksmässiga herraccessoarer från Trademark Living.

Trademark Living har utvecklat en cool, maskulin serie, med stil och estetik. Det är en kollektion i läder som definieras av rena linjer och skarp, stilsäker design. Kollektionen tillverkas av buffelläder. Den består av väskor, förkläden och accessoarer, i en hyllning till god design, tidlös estetik och funktionalitet. De unika läderprodukterna har tagits fram för att användas och utvecklar efterhand en speciell patina, som bidrar till deras karaktär. De har präglats med Trademark Livings nya logotyp.

www.trademarkliving.dk  

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.