06.11.2017  |  Furniture  |  Branschnytt

Visuell resa i möbelmässans Designbar

Italienfödde formgivaren Luca Nichetto står bakom nästa Designbar.

Uppdraget att designa Designbaren på Stockholm Furniture & Light Fair 6–10 februari 2 har gått till formgivaren Luca Nichetto. Menyn är skapad i samarbete med Lina Ahlin som är kock på restaurang Agrikultur i Stockholm. Nytt för 2018 är att Designbaren och scenen för Stockholm Design & Architecture Talks flyttar till Victoriahallen och bildar ett gemensamt område.

– Vi har skapat ett område som kombinerar restaurang och scenområde på ett oväntat sätt; där influenser från olika historiska epoker får sitt uttryck i ny design och skapar en verkligt samtida inramning. Besökarna får göra en visuell resa samtidigt som de välkomnas av en omfamnande design, vägledda av stämningen i gamla biografer, romerska arenor, Stonehenge, franska trädgårdar med en antydan av science fiction och tecknad serie, berättar Luca Nichetto.

www.stockholmfurniturelightfair.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.