31.07.2020  |  Kitchen  |  Utrustning

Nu skall det bluicas

Sage lanseras med en kompromisslös blender och fullt utrustad juicepress i en och samma maskin – Sage the Bluicer.

Om du ska använda blender eller juicepress beror på råvarorna. En juicepress pressar saften ur frukt och grönsaker, medan en blender hackar och purear ingredienser som nötter, bär, bananer, linser eller färs, för tjockare och mer krämiga texturer. Men nu kan du både ”blenda” och ”juica” med samma maskin.

Specifikationerna för blendern inkluderar bland annat ett unikt Kinetix knivsystem, som krossar isbitar till snö, en extra slitstark kanna i tritan, 5 One Touch-programpanel samt en stark motor med tio hastighetsinställningar. Juicepressen i sin tur kommer med Cold Spin-teknologi, för lägre värmeöverföring, och samma motor, med sina tio hastighetsinställningar. Det betyder bland annat att juicepressen hanterar hela frukter och grönsaker i det extra stora påfyllningsröret, samt att blandningen kan ske direkt i den 1,5 liter stora blenderkannan.

www.witt.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.