25.01.2018  |  Kitchen  |  Utrustning

ESPRO P7

Ny kaffepress med patenterade mikrofilter.

Vad är mera praktiskt än att brygga kaffet i den kanna som den serveras i? Men ofta blir kaffet i en kaffepress kallt och det finns sump kvar i kaffet. Det vill Espro förändra med sin nya kaffepress P7.  Espros patenterade mikrofilter ger dig den renaste koppen kaffe som du kan föreställa dig. Varje mikrogram kaffe hamnar i kontakt med det varma vatten, vilket innebär att du får optimal utdelning av kaffet när det gäller bland annat eteriska oljor. När pressen trycks ned förseglas kaffesumpen och avskiljs från kaffet du dricker, samtidigt som bönorna undviker överextrahering. Den sista koppen från kannan smakar lika gott som den första. Till skillnad från traditionella kaffepresskannor är P7 byggd som en tank, och helt och hållet tillverkad i rostfritt stål. Utöver den exklusiva looken har kannans dubbla sidor en utmärkt förmåga att hålla kvar värmen. Locket är tillverkat med silikonplast som garanterar ett droppfritt lock. EsproP7 finns i både blankt och borstat stål samt i två olika storlekar. 

www.wittsverige.se   

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.