23.08.2017  |  Business  |  Branschnytt

Designbasepriset: Årets butik 2017 utsedd

Den första vinnaren av Designbasepriset till Årets butik presenterades på Formex öppningsdag.

Priset gick till Royal Design i Helsingborg, som drivs av Lena Bendiktsson. I motiveringen lyfte juryn bland annat fram den fysiska butikens fina samspel med onlineförsäljningen, det kreativa sättet att använda butiksmiljön och den höga kunskaps- och servicenivån hos personalen.

Som vinnare av designbasepriset är Royal Design Helsingborg nomierad till priset GIA, Global Innovation Awards, som delas ut på International Home + Housewares Show i Chicago i mars 2018.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.