26.03.2019  |  Business  |  Branschnytt

Årlig medarbetarutbildning för Önskas personal

Fabriksbesök och presentationer hos Skeppshult.

En gång om året anordnar butikskedjan Önska sin uppskattade Önskaskola, en utbildning för alla fast anställda som arrangeras i samarbete med någon av kedjans leverantörer. I år var det Skeppshult som stod värd för Önskaskolan. Deltagarna fick en visning och genomgång av hela produktionen, från rent järn till den färdiga stekpannan. Förutom butiksbesöket var ett antal av Önskas andra leverantörer på plats för att berätta om sina varumärken: D-Dep, Berg & Nycander, Sebastian, Pillivuyt, Gense, WMF, Rosendahl, Kay Bojesen och Kähler.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.