19.03.2019  |  Interior  |  Dekoration

Återanvändbart presentpapper

En hållbar innovation från Vissevasse.

Vissevasse introducerar återanvändbart presentpapper med tryck på båda sidorna. Everwrap är ett återanvändbart presentpapper i ark som inte kan rivas av eller får vita veck för att trycket blivit slitet. Tejp kan också försiktigt tas bort utan att lämna märken.

Det är ett mycket slitstarkt material som känns som ett lyxigt papper men är framställt av 100 procent plast utan kemiska bindemedel. Det betyder att presentpapperet kan användas om och om igen, i upp till 50 till100 år.

www.vissevasse.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.