19.02.2019  |  Furniture  |  Branschnytt

Ökat internationellt intresse för Stockholm Furniture & Light Fair

En affärsplats med viktig social funktion.

Stockholm Furniture & Light Fair 2019 hade 31,5 procent internationella besökare, vilket motsvarar en ökning med 0,5 procent sedan i fjol. De utländska besökarna kom sammanlagt från 99 olika länder, där Norge, Finland, Danmark och Storbritannien var starkast representerade. Även Stockholm Design Week som helhet fortsätter att växa, med hela 427 event under årets upplaga, mot ungefär halva antalet 2018.

”Vi har fått flera kommentarer gällande mässans höga kvalitet samt den öppna och behagliga stämningen. Det är en mötesplats för att göra affärer men fyller samtidigt en viktig social funktion”, säger Cecilia Nyberg, Project Area Manager för Stockholm Furniture & Light Fair och Stockholm Design Week.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.