17.06.2022  |  Furniture  |  Design

3D-printad design

Reform Design Lab lanserar bord

Designföretaget Reform Design Lab uppmärksammades stort för den 3D-printade stolen Reform Lounge Chair som presenterades härom året. Materialet är ett innovativt träbaserat kompositmaterial som fungerar lika bra utomhus som inomhus och har ett betydligt mindre klimatavtryck än oljebaserad plast. Nu följs fåtöljen upp med det skulpturala bordet Gestalt med en bordsskiva i glas. För designen står Jurij Rahimkulov som var med och grundade företaget tillsammans med Måns Broman och Rutger Andersson. Målet för 2022 är en egen produktionsanläggning och på sikt vill företaget etablera produktion i USA och Asien.

www.reformlab.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.