13.05.2020  |  Dining  |  Belysning

5 SVALKANDE DRINKAR I KARAFF

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Vad passar bättre när en längtar efter sommar och sol än att dricka solgula drinkar? Här har vi samlat recept på fem olika cocktails med en gul twist att servera med rikliga mängder is i snygga karaffer.

Vare sig det är ett firande eller bara en eftermiddag i värmen med vännerna som står på schemat är drinkar du kan servera ur en karaff väldigt smidigt.

Bland dessa fem recept hittar du drinkingredienser som gurkmeja, kombucha och orange vin som alla bidrar till att få fram den solgula färgen vi alla vill se högt på himmelen just nu. Så varför inte också i glasen?

Att förbereda en karaff med vit sangria är lika enkelt och roligt som det är att dricka det. Här har vi valt att fylla den med citrusfrukter för en extra fräsch smak, men de går såklart bra att byta ut mot de du vill.

VIT SANGRIA

Mer från J.A. Sundqvist AB

J.A. Sundqvist AB

www.sundqvist.se

Sundqvist är en generalagent som förser svenska marknaden med köksredskap inom premiumsegmentet för att skapa matlagningsglädje för såväl proffskocken som hemmakocken.Sundqvists historia började redan 1963 och idag har vi total 13 olika varumärken i vår portfölj och vi är Sveriges ledande experter på japanska knivar. Återförsäljare för våra varumärken finner du inom detaljhandeln och genom restaur…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.