GIBRANDS KNIVGUIDE – KOCKKNIVEN

Sebastian Gibrand, en av Sveriges bästa kockar, visar i sin knivguide hur du använder olika modeller på rätt sätt och går igenom vilka råvaror de passar för.

En kockkniv är grundläggande i ett kök. Kniven är mångsidig och mycket populär hos professionella, vilket också är anledningen att den kallas för just kockkniv. Modellen har en bladform som funkar för många olika moment i matlagningen, till exempel att hacka grönsaker och portionera kött, samt har en smal spets som gör att du enkelt kan styra kniven.

SE ÄVEN KNIVGUIDE - BRÖDKNIVEN

Kockknivar kommer i flera olika storlekar. De sträcker sig från 16 till 30 cm och den vanligaste storleken är 20 cm. Vilken storlek du ska välja beror på vad som ligger bra i just din hand, men också på om du ofta skär råvaror som stora köttbitar eller rotfrukter och behöver ett lite extra stort blad.

Kockknivar kommer i flera olika storlekar. De sträcker sig från 16 till 30 cm och den vanligaste storleken är 20 cm. Vilken storlek du ska välja beror på vad som ligger bra i just din hand, men också på om du ofta skär råvaror som stora köttbitar eller rotfrukter och behöver ett lite extra stort blad.

Kockkniven G-2 var den första modellen som Global någonsin lanserade. Idag hittar du nästan 30 olika typer av kockknivar i Globals sortiment. Från orientaliska till olivslipade i serierna Classic, Sai och Ni.

SE GLOBALS KOCKKNIVAR

09.02.2021J.A. Sundqvist AB

Sponsrad

GIBRANDS KNIVGUIDE – KOCKKNIVEN

03.06.2020J.A. Sundqvist AB

Sponsrad

SET UP LIKE A PRO

20.05.2020J.A. Sundqvist AB

Sponsrad

KIRITSUKE – JAPANS KAXIGASTE KNIV

13.05.2020J.A. Sundqvist AB

Sponsrad

5 SVALKANDE DRINKAR I KARAFF

05.05.2020J.A. Sundqvist AB

Sponsrad

TEST AV PEPPARKVARN – GÅR DET ATT MALA GRUS?

27.06.2018J.A. Sundqvist AB

Sponsrad

KONSTEN ATT SLÅ ROT

Publisher

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023