16.08.2018  |  Dining  |  Branschnytt

Gense öppnar showroom i Gamla Stan under Stockholm Design Week

Nya lanseringar och stort internationellt intresse.

I samband med Formex-veckan och Stockholm Design Week i augusti öppnar Gense, tillsammans med Nybro Glasbruk, upp dörrarna till ett centralt beläget showroom i Gamla Stan. På plats i showroomet finns Genses säljare från Sverige och Danmark samt deras innesäljare. Produkterna som visas inkluderar bland annat Genses nya förpackningar, som har designats för att lyfta presentationen av besticken. Dessutom introduceras en ny bestickserie, som Gense har tagit fram i samarbete med Note Design Studio – inför Nationalmuseums återöppning. Lena Wehlin, försäljningschef på Gense, berättar att showroomet under Formex-veckan brukar vara mycket välbesökt, med flera internationella gäster, och att man därför har valt att förlänga öppettiderna under två av dagarna med en trevlig after work. Showroomet har öppet den 21–24 augusti 2018, på Tyska Skolgränd 4.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.