14.11.2018  |  Dining  |  Tabletop

Gense x Note Design Studio

En del av kollektionen för Nationalmuseums restaurang.

I samband med återöppningen av Nationalmuseum, som skedde i oktober, lanserades en helt ny serie produkter för museets restaurang: NM&. Ett av de medverkande varumärkena är Gense, som i samarbete med Note Design Studio har tagit fram besticket Ehra, vilket består av gaffel, kniv, sked och tesked. Utmärkande för Ehras design är att besticket har två olika ytbehandlingar, blankt på den främre delen samt borstat på skaftet.

gense.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.