15.10.2019  |  Interior  |  Accessories

Arkitektonisk inspiration

Kristina Dam designar för Carl Hansen & Son.

Under hösten lanserar Carl Hansen & Son två nya serier av vaser och burkar i design av danska Kristina Dam Studio. Produkternas form är inspirerad av arkitektoniska element från till exempel kyrkor och grekiska kolumner. De tillverkas i en speciellt utvald röd terrakottafärg, som anspelar på det röda läder som klär Kaare Klints klassiska Carl Hansen & Son-stol Den Røde Stol. Dessa två serier säljs enbart i Carl Hansen & Sons flaggskeppsbutiker.

www.carlhansen.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.