23.01.2018  |  Business  |  Trends

Årlig trendspaning med Stefan Nilsson under Stora Trenddagen 2018

Trendexperten samlar branschen för att sammanfatta aktuella globala tendenser.

Den 16 januari 2018 genomförde Trendstefan, eller Stefan Nilsson, för sjunde gången en dag med föreläsningar, möten och diskussioner i centrala Stockholm. Under Stora Trenddagen introducerar Stefan årligen de stora genomgripande trenderna för kommande säsong, baserat på sina egna omfattande efterforskningar över hela världen. Det var två fullsatta hus, med ungefär 600 personer i publiken, som bestod av designföretag, formgivare, medierepresentanter och privatpersoner. De fem trenderna som Trendstefan hade identifierat för 2018 kallar han: The Westwood Effect, CMYK Smack, Dusk, Saturday Satori samt Baroque Baby.

storatrenddagen.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.