26.05.2020  |  Business  |  Trends

Blå trend på jobbet

Trygghet är trendigt i osäker omvärld.

Enligt golvföretaget Interface kartläggning av de senaste färgtrenderna på arbetsplatsen är det känslor av trygghet, nostalgi och optimism som präglar våra arbetsplatser 2020. Topp tre trendigaste kulörer enligt Interface workbook är blå, röd och ockra.

”Det är spännande att vi kan se så tydligt att sökandet efter trygghet speglar sig i färgtrenderna när vi upplever att omvärlden känns osäker. I år kommer vi att se mer blåa, diskret röda och glada ockratoner som flirtar med 70-talet”, säger Josefin Carne, Concept Designer på Interface.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.