29.03.2019  |  Furniture  |  Design

Bricka på bricka

Mångsidig nyhet från Nuance.

Nuance har precis lanserat ett brickbord i modern skandinavisk design där minimalismen kombineras med hög funktionalitet. Bakom nyheten står designern Sandra K.B. Mikkelsen. Hon är känd för sina rena, estetiska designs. På Nuance Brickbord kan den lösa träbrickan lätt lyftas av och användas som serveringsbricka medan metallbrickan som är fastmonterad på bordets ram är praktisk för förvaring av tidningar, böcker och dylikt. Återigen är det fokus på flera användningsmöjligheter.

Den minimalistiska designen betonas av den svarta pulverlackerade metallen och de svarta hjulen. Bordet är 76 centimeter högt.

www.nuance-scandinavia.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.