16.04.2020  |  Business  |  Branschnytt

Cervera rekryterar onlinechef

En del i satsning på ökad e-handel.

Cervera satsar ytterligare på sin e-handel och har under våren anställt Nic Staeger som ny onlinechef. Nic kommer närmast från en utvecklingsroll inom e-handel på Apoteket Hjärtat. Satsningen ska bidra till att möta den ökade efterfrågan på e-handel, där man ser potential att plocka marknadsandelar. Viktiga faktorer som adresseras i det arbetet är kundupplevelse, sortiment samt prisbild. Dessutom ska affären sys ihop med kundklubben och det rikstäckande butiksnätet, för fullskalig service och närhet, oavsett i vilken kanal kunderna föredrar att handla. Det berättar Cerveras VD Peter Rimbäck i ett pressmeddelande.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.