27.09.2018  |  Kitchen  |  Branschnytt

Cervera utökar sortimentet av egna köksredskap

Ny premiumlinje för entusiastiska hemmakockar.

Cervera fortsätter att utveckla köksutrustning under sitt egna varumärke Anders Petter. I september lanseras den nya produktlinjen Signerat, som består av stekpannor, kastruller och textilier av hög kvalitet.

Bland de nya produkterna finns kokkärl och stekpannor i hårdanodiserad aluminium med detaljer av rostfritt stål. Anodiseringen förstärker kärlens yta vilket förlänger livslängden samt skyddar mot repor och bucklor. Aluminium bidrar till att värmen fördelas jämnt. Dessutom är kärlen försedda med en non-stick-beläggning som gör dem enkla att underhålla.

”Vi ser ett fortsatt ökat intresse för att laga mat, där allt fler entusiaster söker köksredskap som håller över tid. Serien Signerat har vi skapat för alla hemmakockar som vill ta matlagningen till nästa nivå”, säger Erika Dalle, marknadschef på Cervera.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.