11.04.2022  |  Business  |  Branschnytt

Chilli nyöppnar i Uddevalla

Ny lokal på Torp Köpcentrum

I början av april öppnade Chilli sin nya butik på Torp Köpcentrum i Uddevalla.

”Äntligen har vi en butik i Uddevalla där vi kan ge kunderna en helt ny Chilli-upplevelse", säger Tobias Höglind, Head of Retail.

Chilli öppnade sin första butik i Uddevalla 2012. Sedan dess har kedjan gjort en resa som bland annat kantats av ett ägarbyte där Chilli förvärvades av Home Furnishing Nordic. Mycket har hänt under de senaste tio åren och önskan om att ge den befintliga butiken i Uddevalla ett lyft har funnits länge.

”Vi har sedan en tid tillbaka sett oss om efter en ny lokal där vi har möjlighet att ta kundupplevelsen till nästa nivå och äntligen har vi hittat rätt. Det är inte bara lokalen som är bättre, det är även läget, säger Tobias Höglind.

www.chilli.se

-AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.