25.07.2022  |  Dining  |  Textil

Duka klassiskt med blåa toner året om

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Majoriteten av alla svenskar älskar blått och har länge tyckt om att inreda med denna färg. Den minner oss om mycket vi finner i naturen. Det blå havet, de friska vattendropparna, himlens färg och många klassiska sommarblommor. Vi tipsar om blå dukningar!

Blå textil + vitt porslin= match made in heaven 

Att duka med Klässbols Blå bordstabletter ger sting åt middagen. Porslinet förhöjs genom den fina fonden och duken döljer eventuella skavanker i bordsskivan. Blå bordstablett är designad av Hanne Vedel, känd världen över för sina högkvalitativa tyger i tidlös design. Den blå kulören valdes av Hanne och hennes team, då den anses passa vitt porslin bäst. Klässbols rekommenderar Blå servett tillsammans med bordstabletten för vackrast inramning av middagen. 

Produktinformation
Blå bordstablett i hellinne
Design: Hanna Vedel
Mått: 35 x 50 cm 
Rek konsumentpris: 276 sek

Mer från Klässbols Linneväveri

Klässbols Linneväveri

https://www.klassbols.se/

Klässbols linneväveri är ett familjeföretag med anor ifrån sent 1800-tal. Klässbols och lin är lika med kvalitet och vi älskar styrkan i naturprodukter. Vi är kunglig hovleverantör sedan 1970-talet och samarbetar med nationellt och internationellt erkända formgivare vilket resulterat i flera designpriser. Vi står bland annat även för linnedukar och servetter till Nobelfesten.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.