07.06.2022  |  Interior  |  Textil

Skäm bort dig själv i sovrummet!

Sponsrat innehåll Vad är detta?

Söker du efter en lite lyxigare känsla i sovrummet? Klässbols Linneväveri och Gastaldi & C. har sänglinne för er som är noga med både kvalitet, komfort och hållbarhet. Hoppas du finner inspiration till att uppdatera i sovrummet! 

Skapar hög mysfaktor i sovrummet

Sängkläder från anrika Gastaldi & C. är tillverkade i 100% bomull. Finns att välja mellan creméfärgat och vitt. Finns i lakan, påslakan och kudde med eller utan vinge.

Visste du att?
Gastaldi & C. är en värdefull produktkomplettering i Klässbols sortiment. De är en italiensk firma belägen vid Comosjön som har försett berömda hotell och hertighus med sänglinne i snart 100 år. Klässbols Linneväveri är stolta och glada över att vara en av deras återförsäljare i Skandinavien.

Produktinformation
Gastaldi Raso sänglinne creme i 100% bomull 
Design: Gastaldi & C.
Färg: Finns även i vitt
Mått: 50x60 cm - 240x280 cm
Rek konsumentpris: 178 - 1842 sek

Krispigt sänglinne i vitt 

Sänglinne som på hotell. Klässbols Jungfru sänglinne är en slät linneväv som finns i örngott med vinge och lakan. Självklart så är tyget 100 % miljövänligt för en extra trygg sömn. Bild på produkten syns på slide två i bildspelet.

Tips! För den händige som önskar sy påslakan så säljs även väven som metervara. Kontakta Klässbols eller beställ Jungfru metervara här

Produktinformation
Jungfru sänglinne vit i hellinne
Modell: Finns i örngott med vinge, lakan och metervara
Mått: 50x60 cm örngott, 180x280 cm - 240x280 cm lakan
Rek konsumentpris örngott och lakan: från 533 - 2117 sek
Rek konsumentpris metervara: bredd 180 cm - 616 sek/meter, bredd 240 cm - 821 sek/meter

Mer från Klässbols Linneväveri

Klässbols Linneväveri

https://www.klassbols.se/

Klässbols linneväveri är ett familjeföretag med anor ifrån sent 1800-tal. Klässbols och lin är lika med kvalitet och vi älskar styrkan i naturprodukter. Vi är kunglig hovleverantör sedan 1970-talet och samarbetar med nationellt och internationellt erkända formgivare vilket resulterat i flera designpriser. Vi står bland annat även för linnedukar och servetter till Nobelfesten.

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.