24.01.2018  |  Furniture  |  Branschnytt

DUX presenterar designutställning i samarbete med inredningsexperten Lotta Agaton

Visas på Scenkonstmuseet under Stockholm Design Week 2018.

Det anrika säng- och möbelföretaget DUX samarbetar med inredaren och stylisten Lotta Agaton och lanserar utställningen DUX Spaces by Lotta Agaton, som arrangeras under Stockholm Design Week 2018. Utställningen visas på Scenkonstmuseet och är öppen för allmänheten den 9-10 februari.  Tillsammans med möbler från Claesson Koivisto Rune visas några av DUX klassiska modeller, som till exempel Karin, Pernilla och Jetson, vilka här lyfts fram och tolkas på nya sätt av Lotta, med bland annat nya textilier. Den 250 kvadratmeter stora ytan ska spegla ett loftboende, där jordnära toner utgör basen i en hemliknande miljö. Ett av utställningens syften är att visa på DUX hållbarhet, hur befintliga möbler kan ges nya användningsområden och ett mer internationellt uttryck.

www.dux.se

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.