08.07.2020  |  Interior  |  Accessories

Eldkulor

Design med hemlig funktion.

Formgivaren Louise Christ har alltid lekt med utpräglat karakteristiska, organiska former i sitt designarbete. Med Fire Balls för Morsø kompletterar hon obesvärat varumärkets traditionsbundna universum, med något som på en gång är både lekfullt och minimalistiskt. Fire Balls har även en ”hemlig” funktion. Den runda dekorativa bollen kan öppnas på mitten och omvandlas till två ljusstakar med tidlöst uttryck. Värmeljusstakarna finns redan i blankt krom och mässing, men kommer nu dessutom i klassiskt svart.

www.morsoeshop.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.