24.11.2021  |  Business  |  Branschnytt

Em home öppnar i Erikslund

Kvartett bakom etableringen

Em home har öppnat en ny butik i Västerås största handelsområde Erikslund. Bakom satsningen står entreprenörerna Sammy Kull och Anna Agnar, som även driver Em home Lidköping, tillsammans med det lokala entreprenörsparet Johan Svensson och Karin Alvdö.

Franchisebaserade möbelkedjan Em home förvärvades i slutet av 2018 av Electra Gruppen AB med syfte att stärka erbjudandet till butikerna med starkare e-handel, effektivare affärssystem samt en tydligare position på marknaden.

”Vi ser ett ökat intresse för EM som relevant och trovärdigt franchisekoncept i möbelbranschen. Det är extra roligt att få öppna upp i Västerås där vi har funnits tidigare”, säger Thommy Grape, kedjeledare för Em home.

www.emhome.se

AB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.