09.11.2018  |  Dining  |  Food

En hip dricksflaska

Ny form, samma funktion – bättre ändamål.

Med mottot: ”Med en smart design och ett ädelt mål matchar Hip din livsstil och ditt samvete”, presenterar amerikanska Hip sin första produkt, en vattenflaska eller dricksflaska. Den är stilren, smart, funktionell och stöttar ett gott syfte. Den är designad utifrån tanken att dricka kranvatten och samtidigt hjälpa människor i nöd. Hip samarbetar med organisationen Water for People, så för varje flaska som säljs doneras två dagars rent vatten till en person i nöd. Dricksflaskan är designad av designern Karim Rashid och är unik i sin form, vilken påminner om en gammaldags militärflaska. En färgad silikonbeläggning ger flaskan en modern touch och gör den samtidigt lätt att hålla i.

Finns i sex olika färger.

www.brixdesign.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.