24.06.2019  |  Interior  |  Design

En krokig rad

Mångsidig klädhängare från Sein.

Vid första ögonkastet är hängaren Række från Sein bara ett streck på väggen. Men vid användning förändrar den sig efter behov. När man trycker lätt på en av de runda cylindrarna på listen kommer det ut en krok. På insidan av listen finns det möjlighet att hänga en halsduk eller en galge med en jacka på.

Række har tillverkats genom laserskärning av en aluminiumplatta, som sedan bockas. Till sist anodiseras hängaren för att få en svart och tålig yta. Cylindrarna med inbyggd ”klickfunktion” är stöpta i svart, matt plast. Række finns att få med två, fyra eller sex krokar.

www.sein.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.