23.05.2019  |  Dining  |  Outdoor

En rå picknick

Ny utomhuskollektion till Junas serie Rå.

Junas serie Rå är framtagen i samarbete med kocken Jesper Vollmer från det bornholmska koncepthuset Rå. Under våren utvidgas Rås universum med två nya utomhusprodukter, som tar med sig gastronomin ut under öppen himmel: en picknickväska med detaljer i denim samt en hållbar picknickfilt i återvunnen plast.

Picknickväskan finns i två varianter, dammigt grön och svart, båda i 100 procent bomull med robusta handtag och förslutningsremsa i kärnläder. Väskan är designad med en bred botten och funktionell indelning i fack för bestick, flaskor, tidningar och Ipad, vilket gör den som gjord för att transportera delikatesser, drycker och läsning stabilt i handen, i bilen eller på cykelstyret.

Picknickfilten är också präglad av råa detaljer och har ett praktiskt handtag i läder. Den rutiga filten i svart och beige mäter 130 x 190 centimeter och består av 100 procent återvunnen plast, som kommer från återvunna plastflaskor, 120 stycken per filt.

www.juna.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.