19.02.2018  |  Furniture  |  Branschnytt

En tredjedel av besökarna på Stockholm Furniture & Light Fair är från utlandet

Det internationella intresset ökar, och sprider sig utanför Europas gränser.

Möbel- och belysningsmässan Stockholm Furniture & Light Fair fortsätter att växa internationelltPå årets mässa, som avslutades den 10 februari, kom hela 31 % av besökarantalet från utlandet, vilket är en ökning med 4 % jämfört med förra året. Besökarna kommer från 100 olika länder, att jämföra med 80 länder i fjol och 60 länder året innan dess. Flest besök gjordes från Norge, Finland, Danmark och Storbritannien. ”Vi ser att intresset för mässan och skandinavisk design ökar och framför allt sprider sig utanför Europas gränser, som till USA, Kina och Japan. I år har vi också arbetat extra med Stockholm Design Week för att addera innehåll till mässbesöket och stärka Stockholm som designdestination”, berättar Cecilia Nyberg, projektchef för Stockholm Furniture & Light Fair och Stockholm Design Week.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.