03.01.2020  |  Dining  |  Food

Ett alternativ till plastflaskor

Ta med vatten hemifrån.

Ta med vatten hemifrån istället för att köpa engångsflaskor. Keep cool från Stelton är en robust flaska, designad av den italienska designduon Debiasi Sandri. Flaskan passar perfekt för att hålla innehållet kallt. Keep cool kombinerar design och funktion i samma flaska. Genom att använda den kan man undvika plastflaskor och istället ta med sin egen dryck hemifrån, vilket är bättre både för miljö och plånbok. Flaskan tillverkas i rostfritt stål med matt pulverlackering. Måtten är 7,5 centimeter i diameter x 22 centimeters höjd. Den rymmer 0,75 liter. Finns i färgerna Dusty blue, Sand och Rose.

www.stelton.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.