03.06.2019  |  Interior  |  Design

Fängslande cirklar

Zone Denmark lanserar accessoarer för badrum och hall.

Med den nya serien Hooked on Rings nytolkar Zone Denmark i samarbete med den danska designerduon Mavro//Lefèvre kända produkter till badrum och hall med avstamp i cirkelformen. Serien tillverkas i borstat stål och inkluderar bland annat en dekorativ krok, som kommer i tre storlekar om 5, 8 och 10 centimeter i diameter. Krokens design är multifunktionell. Häng till exempel morgonrocken, handduken eller ytterkläderna över ringen – eller trä trasor och halsdukar genom den. I serien ingår även en väggspegel i enkel design, konstruerad på ett sätt som gör att man får känslan av att den svävar framför väggen. Spegeln har en diameter på 50 centimeter. Därutöver finns det också en matchande toalettpappershållare, där återigen cirkelns former tillför elegans till badrummet.

www.zonedenmark.dk

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.