30.10.2018  |  Interior  |  Dekoration

Färggranna insekter

En modern tolkning av gamla illustrationer.

The Dybdahl Co. presenterar en modern tolkning av de gamla insektsillustrationerna. De färggranna insekterna är vackra och har en detaljrikedom som gör det omöjligt att inte vilja titta på dem. Planscherna från The Dybdahl Co. finns i flera varianter, med skalbaggar, fjärilar, bin och många andra insekter. Illustrationerna är tryckta med japanskt arkivbläck på matt Hahnemühle-papper på en verkstad nära Köpenhamn.

www.thedybdahl.com

-SSK

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.