18.06.2020  |  Furniture  |  Design

Färgstark förvaring

String Pocket metall lanseras i neon.

String Pocket metall lanserades under våren i den nya iögonfallande färgen Neon. Även hyllmaterialet, pulverlackerad plåt, är nytt, vilket gör att hyllan kan introduceras i fler rum och miljöer, som kök, badrum och utomhus. Färgsättningen skiljer sig starkt från Strings tidigare mer subtila nyanser. Men tack vare användandet av en balanserad underton kan den ändå kombineras med sortimentet i övrigt.

stringfurniture.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.