21.05.2019  |  Business  |  Branschnytt

In & Finn till Bredden

Kedjan öppnar sin elfte butik.

I slutet av sommaren öppnar heminredningskedjan In & Finn en butik på 1 200 kvadratmeter i  Bredden, tidigare InfraCity, i Upplands Väsby utanför Stockholm. Butiken blir den elfte etableringen för kedjan i Stockholmsområdet.

In & Finns sortiment består av presenter, heminredning, husgeråd, glas och porslin samt hygienartiklar. Kedjan är ett familjeägt aktiebolag. Den första In & Finn butiken startades 1998 i Södertälje. Idag finns butiker i Södertälje, Vällingby, Huddinge samt på Odengatan och på Fridhemsplan i Stockholm.

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.