18.03.2019  |  Business  |  Design

Formex Nova gästar Reykjavik

Deltar med utställning i den årliga festivalen DesignMarch.

Designpriset Formex Nova deltar med en utställning i den årliga internationella designfestivalen DesignMarch, som anordnas för elfte gången den 28–31 mars i Reykjavik. Utställningen kommer att hållas i The Nordic House i stadskärnan, som invigdes 1968 och är en av Alvar Aaltos sista byggnader. Samtliga 2019 års nominerade medverkar. Dessutom har Ragna Ragnarsdóttir, förra årets vinnare, en egen utställningsyta, som har kurerats i samarbete med Design Nation.

Formex Nova har tidigare gjort gästutställningar under Milan Design Week 2018 samt London Design Festival 2017.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.