20.12.2017  |  Business  |  Design

Formex nya Design Talents

Young Designers byter namn

Inredningsmässan Formex har utsett de designer och designföretag som får delta på januarimässans avdelning för oetablerade formgivare, Design Talents, tidigare Young Designers.

De drygt 20 utvalda formgivarna uppvisar en bredd av material från handblåst glas och naturläder till något så spännande som komposterbar kaffesump.

För att få ansöka till Design Talents ska produkterna vara nya på marknaden men färdiga för försäljning. En formgivare kan ställa ut tre gånger, men måste ha nya produkter att visa inför varje gång.

Design Talents anordnas för 20:e gången på Formex i januari.

www.formex.se

-ANB

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.