06.09.2017  |  Business  |  Branschnytt

Gudrun Sjödén firar 20 år med e-handel

Företaget startade sin första webbshop redan 1997 och var då en av pionjärerna online.

Den svenska designikonen Gudrun Sjödén firar 20 år med e-handel. Företaget startade sin första webbshop redan 1997 och var då en av pionjärerna online. Idag säljer de sina färgglada kläd- och hemtextilkollektioner till hela 52 länder via den numera prisbelönta nätbutiken.

20-årsjubileumet kommer att uppmärksammas i 20 dagar, från den sjätte till den 25 september, på alla varumärkets marknader och i samtliga 22 butiker. Bland annat har det designats en remake på den logotype som hemsidan hade när den lanserades, med en flygande dam. Inför firandet har Gudrun nämligen ritat tre nya flygande damer, vilka bär de tre specialdesignade plagg som släpps i samband med jubiléet: en blommig tunika, en tröja med tulpanmönster samt en prickig tunika.

www.gudrunsjoden.com

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen. Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hant…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.