23.03.2020  |  Interior  |  Ledning & drift

Hästens i samarbete med internationell sömndoktor

Vill sprida kunskap om vikten av rätt utrustning.

I samband med World Sleep Day, som arrangeras av World Sleep Day Committee of World Sleep Society och 2020 inföll den 13 mars, fredagen innan Vårdagjämningen, presenterar Hästens den ledande amerikanska sömndoktorn och professorn Dr. Michael Breus som sin nya ambassadör. Syftet med samarbetet är att sprida kunskap och insikter om vikten av sömn för vårt mående och prestation, men även om hur val av utrustning, som säng, madrass och kuddar, påverkar kvaliteten på sömnen.

Hästens grundades 1852 och drivs som ett familjeföretag i sjätte generationen. Sängarna tillverkas i den egna fabriken i Köping enligt traditionella och beprövade tekniker.

-JBE

Mer från Designbase.se

Designbase.se

Designbase.se

Designbase är forum för design och indredningsbranchen och riktar sig till alla som arbetar professionellt inom inrednings- och designbranschen.Designbase är ett svensk fackmedia på print och nätgemenskap på adressen Designbase.se. Fackmediet distribueras till chefer och medarbetare i hårdvara, glas, porslin, gåvor, køkkentøjs- och hantverk affärer, stora möbelaffärer, blomsteraffärer och dessa fö…

Se företagsprofil  

  Designbase.se använder cookies som vi använder för att komma ihåg dina inställningar och statistik etc. Eftersom du fortsätter att använda webbplatsen accepteras vår nya cookie- och personuppgiftspolicy. Läs mer.